ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε ακόμα μια αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, με άνδρες των ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της κρατικής και της δημόσιας ασφάλειας να προχωρούν σε πάνω από πενήντα προσαγωγές.
Σημειώνεται, ότι λίγο νωρίτερα η Αστυνομία εντόπισε έναν άνδρα που συμμετείχε σε εμπρησμούς και έχει προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας.
Διαβάστε επίσης
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Κατέθεσαν δύο συνάδελφοι και φίλες της ηθοποιού
Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα και από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Έγιναν υπάλληλοι των Ιρανών»: Οργή Τραμπ για το Ομάν – Από «Ελβετία της Μέσης Ανατολής» σε αλλαγή στρατοπέδου
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον S&P 500 και επιστροφή στις 7.500 μονάδες – Άλμα 10% για την Intel
- Πετρέλαιο: Περιορίστηκαν οι απώλειες, παρέμεινε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Ο Τραμπ αναμένει «πλήρη κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα», συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.