ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την “προστασία προσώπων που αναφέρουν παραβιάσεις ενωσιακού δικαίου”. “Ναι” ψήφισαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, “όχι” ψήφισε το ΚΚΕ, ενώ η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 δήλωσαν “παρών”.
Ψηφίστηκε, επίσης, κατά πλειοψηφία η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης για την επαρκή σήμανση των προϊόντων που συμμετέχουν στο παρατηρητήριο τιμών Προϊόντων «Καλάθι του νοικοκυριού». “Ναι” ψήφισαν η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής, “παρών” δήλωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση, ενώ το ΜέΡΑ25 ψήφισε “όχι”.
Διαβάστε επίσης
Κορκίδης: Η πτωτική πορεία του πληθωρισμού για να συνεχιστεί απαιτεί εγρήγορση και παρεμβάσεις
Η Ελλάδα διεκδικεί τη φιλοξενία της ετήσιας συνόδου ΔΝΤ – Παγκόσμιας Τράπεζας το 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσθήκη αιτήσεων στην ηλεκτρονική εφαρμογή e-ΔΛΑ
- ΕΕΔΑΔΠ: Απαντά για την απουσία από τη Βουλή – Πρόσκληση λιγότερο από μία ώρα πριν
- Πολωνία: Στο Συνταγματικό Δικαστήριο ο Ναβρότσκι – Καταγγελίες για «πραξικόπημα»
- Αραγτσί κατά Μερτς: Απειλές για αντίποινα – «Οι κόκκινες γραμμές ανήκουν πλέον στο παρελθόν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.