ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μία ακραία πρόκληση προχώρησαν σήμερα οι τουρκικές Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρέμεινε για ώρες «εγκλωβισμένος» στο λιμάνι της Σμύρνης από τις τουρκικές αρχές, οι οποίες δεν του επέτρεπαν την είσοδο στη χώρα.
Ο κ. Τζιτζικώστας ταξίδεψε σήμερα στις 11:30 το πρωί με τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη, προκειμένου να προεδρεύσει στη 13η Γενική Συνέλευση Ευρώπης – Μεσογείου (ARLEM), ωστόσο λίγο μετά την άφιξή του κρατήθηκε για 6 ώρες σε ένα γραφείο από τις Αρχές, οι οποίες δεν του επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα.
Διαβάστε επίσης:
Σακελλαροπούλου: Κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται, όταν παραβιάζεται πρωτίστως η ηθική τάξη
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπραντ Σμιθ: Στο τραπέζι τα επενδυτικά σχέδια της Microsoft στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.