ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ιγκνάσιο Λούλα, συνεχάρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter και ανέφερε ότι η Βραζιλία έχει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων, όπως η επισιτιστική ασφάλεια και η κλιματική αλλαγή.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα αγγλικά, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:
«Συγχαρητήρια @LulaOficial για τη νίκη σας στις εκλογές της Βραζιλίας. Η Βραζιλία έχει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, ιδίως όσον αφορά την κλιματική αλλαγή, την επισιτιστική ασφάλεια και το εμπόριο. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα».
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
Congratulations @LulaOficial on your victory in Brazil's elections. Brazil has a vital role to play in addressing the global challenges we face, especially when it comes to climate change, food security and trade. I wish you every success in your new duties.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 31, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΕΕ: Σε Ελλάδα και Κύπρο ευρωβουλευτές της Εξεταστικής για το Pegasus
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρώπη: Έβδομος μήνας ανόδου στις ταξινομήσεις αυτοκινήτων – 21,7% το μερίδιο των ηλεκτρικών
- Παγκόσμιο sell off στα ομόλογα: Στο 4% η μέση απόδοση στις ΗΠΑ – Υψηλό 19 ετών
- ΔΥΠΑ: 1.000 θέσεις τηλεργασίας με επιδότηση 90% – Υπό εξέταση επιδότηση μισθού έως €1.300 μεικτά
- Τι πληρώνεται από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως 25 Σεπτεμβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.