ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε «κρίσιμο σταυροδρόμι» βρίσκονται οι σχέσεις της Κίνας με τις ΗΠΑ, ανέφερε σε δήλωσή του την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Γουάνγκ Γι.
Ο Γουάνγκ Γι ανέφερε επίσης, απευθυνόμενος προς τον Νίκολας Μπερνς, πως η διεθνής κοινότητα αναμένει από τις δύο χώρες να αναπτύξουν μια σταθερή σχέση.
Ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών ανέφερε πως ο Νίκολας Μπερνς θα μπορούσε να γίνει γέφυρα και σύνδεσμος μεταξύ των δύο χωρών.
Διαβάστε επίσης:
Σοϊγκου: Ολοκληρώθηκε η μερική επιστράτευση – 82.000 έχουν ήδη σταλεί στην εμπόλεμη ζώνη
Ιράν: Δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν εναντίον διαδηλωτών στην πόλη Ζαχεντάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.