array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 228.41 εκατ.

Η Med Tugs (Βερνίκος, Σπανόπουλος, Λυμπουσάκης) παρήγγειλαν άλλα δύο ρυμουλκά στην Sanmar Shipyards αξίας 21 εκατ. δολαρίων

Media

Η Γέφυρα: Ένα πολιτικό θρίλερ με φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας απόψε στον ΑΝΤ1

«Η Γέφυρα»
Comments

Μετά τις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, ακόμα ένα ANT1+ original με τίτλο Η Γέφυρα, έρχεται στις οθόνες μας μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η Γέφυρα, μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας, έρχεται, απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1, σε μια ξεχωριστή βραδιά, για να μας δώσει, μέσα από το πρώτο της επεισόδιο, μια μικρή γεύση από την πολυσυζητημένη σειρά της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

1

Πρόκειται για μια σειρά υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, με έντονο γεωπολιτικό χαρακτήρα, ένα ελληνικό noir που γοήτευσε κοινό και κριτικούς, με τις καθηλωτικές ερμηνείες, τη συγκλονιστική φωτογραφία και την ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Στη Γέφυρα, Ελλάδα και Τουρκία ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, την ελληνική μεταφορά της σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς Bron/Broen, που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει, ήδη, προσαρμοστεί σε έξι χώρες.

Στην έβδομη, ελληνική εκδοχή, με πρωταγωνιστές τον Μπουράκ Χακί και τη Μαντώ Γιαννίκου, η αρχική ιστορία εμπλουτίζεται με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και προσαρμόζεται στα ελληνοτουρκικά δεδομένα.

Με φόντο τη δική μας πλευρά του χάρτη, η σειρά ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε δίπολα που μαγνητίζουν τους πρωταγωνιστές και ελέγχουν τις πράξεις τους: Δύση και Ανατολή, Ελλάδα και Τουρκία, παρανομία και καθήκον, αλήθειες και μυστικά.

«Η Γέφυρα»
«Η Γέφυρα»

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Οι δολοφόνοι δεν έχουν πατρίδα…

Όλα ξεκινούν όταν ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας.

Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό.

Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Τη Γέφυρα υπογράφουν οι Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Άλκης Πολίτης και Nazli Ef Durlu, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Χαριτίδη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη και Atakan Yilmaz.

Δείτε το trailer:

Όλα τα επεισόδια των ANT1+ Originals είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο antennaplus.gr

Διαβάστε επίσης:

Antenna: Στόχος η ενίσχυση της πλατφόρμας Antenna Plus και τα εμπορικά έσοδα από το Μουντιάλ 2022

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής στο Your Face Sounds Familiar
Σούπερ Ήρωες: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τον Γιάννη Μπέζο
3.283.888 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Μάρτιο
Η επόμενη ημέρα του deal Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, εποχή… Κουτσαυτάκη στον Σκάι, stand-up στο Καλλιμάρμαρο, οι τσακωμοί του Λιάγκα και η απογείωση της ΕΡΤnews
Τι κρύβει η συμμαχία Μαρινάκη – Κυριακού – Βαρδινογιάννη – Όλο το παρασκήνιο και τα ερωτήματα
Γιατί και με τι αντίτιμο ο Θοδωρής Κυριακού εξαγόρασε τη GEDI; Γιατί πήρε τη La Republica και γιατί δεν απέκτησε τη La Stampa;
Γιώργος Τσαγκαράκης: Η επίσημη ανακοίνωση του Star μετά τη σύλληψή του – Tι θα γίνει με το Cash or Trash
Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, τι θέλει ο… Freud στην ΕΡΤ, το μεγάλο στοίχημα του stand-up comedian, οι ζημιές του Real FM και Τσακαλώτος κατά «Ποντικιού»
Village Cinemas: Premium Media Platform για ουσιαστική σύνδεση brands & κοινού
Μεγάλη Εικόνα: Ανοίγει ο φάκελος των προκλήσεων από τον πόλεμο στο Ιράν