Menu
-0.72%
Τζίρος: 51.11 εκατ.

Morgan Stanley: Ψήφος εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες – Κορυφαία επιλογή η Alpha, τι βλέπει για Eurobank και Πειραιώς

Life & Style

Καυγάς της Καινούργιου με τον Σεραφείμ! “Η ομοφυλοφιλία είναι τραγωδία” – Πέταξε τα μικρόφωνα ο Μητροπολίτης! (video)

Comments

Χαμός στον αέρα του ”Ε” με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ να λογομαχούν on air!

Η κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση για τα σεμινάρια περί ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, απασχόλησε την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα. Πολύ σύντομα, όμως, η κουβέντα βγήκε εκτός ελέγχου.

Η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Πειραιά περιλάμβανε εκφράσεις όπως: «Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντι-ανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή»! Μάλιστα, σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες.

Αυτή η φράση έβγαλε την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της. «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

https://youtu.be/MFsHPdokXZ4

Όταν η Ανθή Βούλγαρη επισήμανε πως στους κόλπους της Εκκλησίας λειτουργούν πολλοί ομοφυλόφιλοι ιερείς, ο Μητροπολίτης έχασε την ψυχραιμία του: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε να μιλήσει ένας εκπαιδευτικός για το θέμα. Ο κ. Σεραφείμ πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά και αποχώρησε φωνάζοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Α. Σρόιτερ: Η αποστομωτική απάντηση του δημοσιογράφου στον Α. Σώρρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο “μυστηριώδης” ομογενής από την Βενεζουέλα που αγοράζει ξενοδοχεία στην Ελλάδα (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπλε Παπαγάλος: Το ρετρό μαγαζί του Μεταξουργείου

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλοι στην ΕΡΤ με την εμφάνιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο “Newsroom” ως θύμα της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σε υποχρεωτική αργία αρχισυντάκτες και συντελεστές
Ξανά ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης (video)
Άννα Βίσση: Δε θα σταματήσω ποτέ να οραματίζομαι και να εξελίσσομαι – Το νέο μήνυμα για το ΟΑΚΑ
3.551.346 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Οκτώβριο
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ετήσιο Halloween πάρτι στη Βουλιαγμένη (pics)
Κλειώ Μαζωνάκη: Δεν αντέχω ούτε να ακούω το όνομα του παιδιού μου (video)
Ελένη Φουρέιρα: Γιόρτασε το Halloween με το απόλυτο American Horror Story πάρτι
Στα δικαστήρια η Εύη Βατίδου – «Δηλώνω αθώα» (video)
Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
MagentaTV: Νοέμβριος με την τελευταία σεζόν του «Yellowjackets» και το «The Accountant 2» με τον Μπεν Άφλεκ