ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συνεχάρησαν την Τζόρτζια Μελόνι για την ανάληψη των καθηκόντων της ως νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας.
«Συγχαρητήρια στην Τζόρτζια Μελόνι, καθώς αναλαμβάνετε τα καθήκοντά σας ως η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας. Ας εργαστούμε μαζί προς όφελος της Ιταλίας και της ΕΕ. Σας περιμένω στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για να εργαστούμε μαζί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αναφέρει στην ανάρτησή του στο τουίτερ ο Σαρλ Μισέλ.
Από την πλευρά της η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σημειώνει: «Συγχαρητήρια στην Τζόρτζια Μελόνι για τον διορισμό της ως πρωθυπουργού της Ιταλίας, την πρώτη γυναίκα που κατείχε τη θέση. Βασίζομαι και προσβλέπω σε εποικοδομητική συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μαζί».
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ορκίσθηκε στο μέγαρο Κυρινάλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ και Μπιλ Γκέιτς: Η μία λέξη που τους έκανε δισεκατομμυριούχους
- Το παρασκήνιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μια αποκάλυψη για τα F-35, γιατί δεν πήγε ο πρόεδρος Νίκος στο Α’ Νεκροταφείο, τα δάκρυα του Γάλλου και ο «Ελληνας» Χούκστρα
- Πού σχεδιάζουν τα επόμενα καταστήματα οι Τούρκοι της Vakko
- Νέο φιλέτο στο Κολωνάκι βγάζει σε διαγωνισμό ο ΕΦΚΑ – Τα ξενοδοχεία και ο ρόλος Λασκαρίδη
