ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία ζήτησαν σήμερα να διεξαχθεί έρευνα του ΟΗΕ σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) για επιθέσεις στην Ουκρανία, παραβιάζοντας το ψήφισμα 2231 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
“Θα καλωσορίζαμε μια έρευνα από την ομάδα της Γραμματείας του ΟΗΕ που είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη της εφαρμογής του ψηφίσματος 2231 του ΣΑ του ΟΗΕ και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την εργασία της Γραμματείας στη διενέργεια της τεχνικής και αμερόληπτης έρευνάς της”, αναφέρουν οι τρεις χώρες, μια ομάδα γνωστή από κοινού ως E3, σε επιστολή που κυκλοφόρησε μεταξύ των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και είδε το πρακτορείο Reuters.
Διαβάστε επίσης
Συνάντηση Ερντογάν-Κρίστερσον για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για τη ρωσική υβριδική επίθεση στη Λειψία: Πλήρης αλληλεγγύη στη Γερμανία
- ΗΠΑ: Πάνω από 2.100 συλλήψεις μεταναστών στη Νέα Υόρκη – Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τον Τραμπ
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Στο Καράκας ο Κρις Ράιτ – Συμφωνίες πετρελαίου και επέκταση της Chevron
- ΙΑΕΑ: Άγνωστη η κατάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν όσο παραμένει άλυτος ο πόλεμος με τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.