ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλλία: Εικόνες χάους με μαχαιρώματα, καταγγελίες για βιασμούς και άγριους ξυλοδαρμούς σε ετήσιο μουσικό φεστβάλ
Την Δευτέρα (17/10), στη μία το μεσημέρι, θα μεταχθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.
Η κατηγορουμένη μετήχθη λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι προκειμένου να εμφανιστεί στην ανακρίτρια της υπόθεσης προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.
Η 37χρονη, που της καταλογίζεται ότι εξέδιδε το παιδί της, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της.
Η δικαστική λειτουργός προσδιόρισε την απολογία της μητέρας της 12χρονης, τη Δευτέρα οπότε και λήγει το όριο των πέντε ημερών από τη σύλληψη και κράτηση χωρίς απολογία.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε η μητέρα της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.