ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει για την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης περί επιβολής πλαφόν στο φυσικό αέριο, μία ακόμα ελληνική πρόταση που υιοθετείται από την ΕΕ, για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια που εφαρμόζονται επί μήνες, για το ότι στην Ελλάδα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές είναι φθηνότερη από τον μέσο όρο στην Ευρώπη», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του Πρωθυπουργού στον κ. Erdoğan και δεν γνωρίζει την καθολική συμπαράταξη στις θέσεις της που εξασφάλισε η Ελλάδα, χάρη στους διπλωματικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Και συμπλήρωσε: «Όσο για τις εκλογικές του εκτιμήσεις, ο άνθρωπος που το 2019 δήλωνε ότι δεν χάνει από τον Μητσοτάκη, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό προέβλεπε ότι ο Μητσοτάκης δραπετεύει, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης γαντζώνεται στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ».
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι ισχυρή και δεν απειλείται από κανέναν»
Τσίπρας: «Επιλογή Μητσοτάκη η απουσία ελέγχων για αισχροκέρδεια»
Ανδρουλάκης: «Ο Ερντογάν μιμείται τον αναθεωριτισμό του Πούτιν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Στέλνει στην Ολομέλεια την κρίση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στην Πάρο
- Σε ισχύ από σήμερα η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό
- Κακοκαιρία Erminio: Ήχησε το 112 σε Αρκαδία, Λακωνία, Κορινθία και Αργολίδα
- Από αύριο το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα – Ποια μέρα παραμένουν ανοιχτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.