Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Αντιπροέδρου του ΕΚ και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη με τον επικεφαλής της επιτροπής PEGA του ΕΚ Γερόεν Λένερς, με αφορμή την επίσκεψη της επιτροπής στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.
«Το πρόγραμμα της επίσκεψης της εξεταστικής επιτροπής του ΕΚ Pega στην Αθήνα για τις υποκλοπές το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA!» ανέφερε στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της εν λόγω επιτροπής Γερόεν Λένερς. «Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του ΕΚ για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως», πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Λίγο πριν ο κ. Παπαδημούλης είχε προαναγγείλει την έγκριση εκ μέρους του προεδρείου του Ε/Κ, στο οποίο είναι μέλος, του προγράμματος της αρμόδιας επιτροπής PEGA που θα επισκεφθεί την Αθήνα και την Κύπρο στις αρχές Νοεμβρίου, για να δεχθεί την αποδοκιμασία του κ. Λένερς.
Ο κ. Λένερς απαντώντας στο tweet του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον εγκάλεσε λέγοντας : «Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με τον συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης σε Βουλευτές των ΗΠΑ: «Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκθεση Κομισιόν: Μείωση 22% στα θανατηφόρα τροχαία στην Ελλάδα, η δεύτερη μεγαλύτερη στην ΕΕ
- Μητσοτάκης: Μίλησε με τον Εμίρη του Κατάρ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Ερντογάν: Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε εκτός αυτού του «κύκλου φωτιάς» – Ο πόλεμος αφορά την πολιτική επιβίωση του Νετανιάχου
- Ευρωαγορές: Δεύτερη ημέρα ανόδου με το βλέμμα στο Ιράν – Οριακές απώλειες για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.