ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία θα αποκτήσει δύο ειδικά πλοία για την προστασία της υποθαλάσσιας υποδομής, όπως καλώδια και αγωγοί, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας, μετά τις διαρροές που εκδηλώθηκαν στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream στην Βαλτική και θεωρείται ότι οφείλονται σε σαμποτάζ.
Την ανακοίνωση για την απόκτηση «δύο ειδικών πλοίων με την ικανότητα προστασίας της ασφάλειας των καλωδίων και των αγωγών» έκανε ο Μπεν Ουάλας κατά την διάρκεια του συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμιγχαμ.
Διαβάστε επίσης:
Ιταλία: Μηδενική έως την Τρίτη η ροή φυσικού αερίου από την Gazprom
Nord Stream: «Μπορούν να αποκατασταθούν οι ζημιές» λέει η Μόσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμα 47.000 ευρώ σε Πειραιώς Asset Management, ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή και ΕΚΤΕΡ
- Αναταραχή στο Πεντάγωνο: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του αμερικανικού Στρατού μετά τη σύγκρουση με Χέγκσεθ
- Το σχέδιο της Dimand για το Κτήμα Καμπά
- ΗΠΑ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις – Νέο άλμα στις τιμές της ενέργειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.