ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί πανηγυρίζει το Μαξίμου και τι φοβάται, οι άγρυπνοι του ΥΠΕΞ, ζωσμένη από πολεμικά η Κύπρος και τα τριαντάφυλλα της Βουλής
Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις Αξίες και την Διαφάνεια, Βιέρα Γιούροβα συζήτησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα “την κατάσταση στην Ελλάδα με βάση την ετήσια έκθεση για το κράτος δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στα μέσα ενημέρωσης, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και την χρήση λογισμικού παρακολούθησης” σύμφωνα με ανάρτησή της στο twitter.
“Θα συνεχίσω αυτές τις συζητήσεις με την κυβέρνηση αύριο” προσέθεσε η κυρία Γιούροβα.
Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε:
“Πριν από την επίσκεψή μου στην Αθήνα, συναντήθηκα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, στις Βρυξέλλες. Συζητήσαμε την κατάσταση στην Ελλάδα με βάση την ετήσια έκθεση για το κράτος δικαίου, συμπεριλαμβανομένης τής κατάστασης στα μέσα ενημέρωσης, την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και την χρήση λογισμικού παρακολούθησης. Θα συνεχίσω αυτές τις συζητήσεις με την κυβέρνηση αύριο”.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα πρόταση 20 δισ. δολαρίων του Τραμπ για την ασφάλιση των πλοίων στον Περσικό Κόλπο
- Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανακοινώσει ότι αναστέλλονται όλες οι πτήσεις προς και από το Ντουμπάι
- Ουκρανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη
- H Genco Shipping «θα εξετάσει» την νέα πρόταση της Σ. Παληού και του Π. Παππά με τη βοήθεια εξωτερικών συμβούλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.