ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νορβηγία θα ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, μετά τις διαρροές αερίου στη Βαλτική Θάλασσα από τους αγωγούς Nord Stream και τις αναφορές για «δραστηριότητα» μη επανδρωμένων αεροσκαφών στη Βόρεια Θάλασσα.
Την είδηση αυτή μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο NTB επικαλούμενο το υπουργείο Πετρελαίου και Ενέργειας της χώρας. Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία της Σουηδίας έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για πιθανό «σαμποτάζ» σχετικά με τη διαρροή στον αγωγό Nord Stream 1.
Διαβάστε επίσης
Σλοβακία: «Πράσινο φως» από το κοινοβούλιο για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ
Frontex: Αυξήθηκε κατά 30% ο αριθμός των Ρώσων που μπαίνουν στην ΕΕ
Σχοινάς: «Όλες οι κυβερνήσεις και η ιταλικής θα έχουν πολλά να κερδίσουν, συνεργαζόμενες με την Ευρώπη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επένδυση 800 εκατ. δολαρίων από την DP World στον λιμένα Ταρτούς της Συρίας
- ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε βάθος 5ετίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες που αμφισβήτησαν το τεκμαρτό εισόδημα
- Β. Κικίλιας από Μύκονο: Ολοκληρωμένο master plan για το λιμάνι της Μυκόνου – Σε 15 ημέρες ολοκληρώνεται η εργολαβία στο παλιό λιμάνι
- Bitcoin: Νέο ρεκόρ με άλμα πάνω από τα 120.000 δολάρια – Ο ρόλος Τραμπ και η «Εβδομάδα των Crypto»
