ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεταβαίνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τους εμπρησμούς: «Θα σας βρούμε και θα σας οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Στην τελική ευθεία μπήκε η λειτουργία του μετρό στη Θεσσαλονίκη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας – μιλώντας στο MEGA – τόνισε ότι η πόλη βίωσε μία σειρά από επιτυχίες που κάνει τους κατοίκους της να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Η Θεσσαλονίκη ανακηρύχτηκε παγκόσμιος γαστρονομικός προορισμός, με αποτέλεσμα το περιοδικό Time να την εντάξει στις 50 καλύτερους τόπους στον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς. Επιπλέον, η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης χώρων εργασίας επέλεξε την Θεσσαλονίκη ως ιδανικό τόπο προορισμού για ψηφιακούς νομάδες.
Με την ποιότητα ζωής της πόλης να βελτιώνεται συνεχώς, πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν την λειτουργία του Μετρό.
«Το μετρό είναι στην τελική ευθεία και σε ένα χρόνο περίπου θα είναι σε λειτουργία. Έχουν τελειώσει όλα τα προβλήματα και οι τελευταίες εργασίες γίνονται πολύ εντατικά», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε πως το πρόσωπο της πόλης αλλάζει.
Διαβάστε επίσης:
Γεωργιάδης στον ΣΒΕ: Κοσμογονία επενδύσεων στη Θεσσαλονίκη
Επί τάπητος το «πάγωμα» των εισφορών για 1,2 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φοροδιαφυγή σε 1 στις 2 επιχειρήσεις της Ανατολικής Αττικής εντόπισαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ – mononewsTV
- Coca-Cola Τρία Έψιλον: Επενδύσεις που αυξάνουν την αποδοτικότητα και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
- Παπασταύρου: 16 έργα για λειψυδρία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Αν. Μακεδονία ύψους €16,6 εκατ.
- Profile: Προς νέα ιστορικά υψηλά, πάνω από 310.000 τμχ. συναλλαγές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.