ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δεξίωση που παρέθεσε ο αμερικανός πρόεδρος σε ηγέτες που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι – Μητσοτάκη παραβρέθηκε σε δεξίωση που παρέθεσε ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προς τιμή των ηγετών που συμμετέχουν στην εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος θυμήθηκε λεπτομέρειες της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο.
Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης συνομιλία με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η ενεργειακή κρίση, καθώς οι δυο ηγέτες μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες. Αναφέρθηκαν επίσης στην πρόσφατη επίσκεψη του κ. Μισέλ στη Σαουδική Αραβία τη 13η Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε επίσης
Τζο Μπάιντεν: O Πούτιν έχει κηρύξει έναν άσκοπο πόλεμο – «Παραβίασε ξεδιάντροπα» τις ιδρυτικές αρχές του ΟΗΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Casa Condriada: Μια θερινή κατοικία στη Λευκάδα που ενσαρκώνει την αρμονία
- Θεοδωρικάκος στο Economist Impact: Μειωμένο κατά 25% το γραφειοκρατικό βάρος των επιχειρήσεων -Ο Αναπτυξιακός Νόμος προσαρμόζεται στις ανάγκες τους
- Χρυσοχοΐδης: Στην εισαγγελία ζητώντας κατεπείγουσα έρευνα για ισχυρισμούς που τον εμπλέκουν σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων
- Economist impact: Πώς η Ευρώπη θα στηρίξει τις ΜμΕ – Τι είπαν οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ευρώπης
