ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, μιλώντας προς τους μαθητές του Ναυτικού Λυκείου, που έχει δημιουργήσει στη Χίο, προέτρεψε τους νέους που φιλοδοξούν να γίνουν ναυτικοί: «να επιμένουν και να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους».
Στην εκδήλωση που έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Λυκείου, εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού του Ναυτικού Λυκείου του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» καθώς και τρεις νέες αίθουσες διδασκαλίας.
Στο σύντομο μήνυμά του ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, αναφέρθηκε στην φιλοσοφία του Ναυτικού Λυκείου θέτοντας ως στόχο να αποτελέσει μία εκπαιδευτική δομή αριστείας που θα προσελκύει νέους και θα ανοίγει δρόμους προς τη θάλασσα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εγγονός του Παναγιώτης Ν. Τσάκος και η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος κάλεσε τη νέα γενιά όχι μόνο να εργαστεί σκληρά και με επιμονή στους στόχους της αλλά να μην εγκαταλείπει ποτέ τα όνειρά της. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση των μαθητών και των μαθητριών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την πλειονότητα αυτών να εισάγονται στις πρώτες θέσεις των αντίστοιχων σχολών επιλογής.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Μηχανική βλάβη στην κύρια μηχανή του ΚΡΗΤΗ ΙΙ
Στη Χίο το 21ο Ναυτιλιακό Συνέδριο “Navigator – The Shipping Decision Makers Forum”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: Στα 30 εκατ. ευρώ το συνολικό τίμημα από το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
- Μέση Ανατολή: Στην σύρραξη και οι πληρεξούσιοι του Ιράν – Απειλεί η Χεζμπολάχ – Μην εμπλακείτε στον πόλεμο προειδοποιεί το Ισραήλ
- Ουκρανία: Η Ρωσία εκτόξευσε περισσότερα από 440 drones στο Κίεβο – Σκληρός ο Ζελένσκι με την «απουσία αντίδρασης» του «πολιτισμένου κόσμου»
- Ρόδος: Νέα προκαταρκτική εξέταση για τις άδειες λειτουργίας της πισίνας όπου έχασε τη ζωή του το 3χρονο κοριτσάκι
