ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωβαρόμετρο: Ένας στους δύο πολίτες στην ΕΕ απαισιόδοξος για το μέλλον του κόσμου – 56% το ποσοστό στην Ελλάδα
Την επόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συζητήσει για τις παράνομες υποκλοπές και τη χρήση κατασκοπευτικών λογισμικών στην Ελλάδα μετά την αποκάλυψης της παρακολούθησης από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, και την παράλληλη απόπειρα παγίδευσης του με το Predator.
Παρά την αντίδραση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η πλειοψηφία των πολιτικών ομάδων υιοθέτησε το αίτημα των Σοσιαλιστών για εισαγωγή στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του εν λόγω θέματος. Μάλιστα στη συζήτηση θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις τόσο εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Διαβάστε επίσης
Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο της Βουλής
Μαλλιά κουβάρια στην Εξεταστική Επιτροπή- Αποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντρα στον Τραμπ οι NYT: Απροσδόκητα έσοδα $802 εκατ. και 450.000 νέοι ψηφιακοί συνδρομητές
- Τραγωδία στη Χίο: Η Τουρκία αμφισβητεί με ΝΟΤΑΜ τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή – Πώς απάντησε η Ελλάδα
- Τραμπ: Ο Πούτιν τήρησε τον λόγο του για την εκεχειρία μιας εβδομάδας με την Ουκρανία
- H Coca Cola των 18 δισ. κεφαλαιοποίηση και το ιστορικό υψηλό, η τιμή στόχος των 50 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.