ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης η οποία πνίγηκε την Δευτέρα 22/08/2022 στο Καλαμάκι Κορινθίας.
Οι όροι που του επιβλήθηκαν ήταν να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων.
Τι υποστήριξε ο πατέρας
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο πατέρας της 6χρονης τόνισε ότι η κόρη του φορούσε σωσίβιο, ενώ είχε μπει μέσα στη θάλασσα και αυτός για να κολυμπήσει.
Ξαφνικά, το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων. Εκείνος δεν βούτηξε για να το σώσει, καθώς, όπως είπε, «δεν μπορούσα, έχω άσθμα».
Νωρίτερα ο 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, κατά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα δεν έδωσε καμία απάντηση σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλος στη Μύκονο, κατολισθήσεις στη Σαντορίνη – Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα
Κοζάνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Εορδαίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Minerva Dry (Ανδρέας Μαρτίνος): Ναυπηγεί τρία πλοία μεταφοράς κοντέινερ
- Νέος «big brother» θα φακελώνει σε πραγματικό χρόνο όλα τα οχήματα – Πως θα λειτουργεί το νέο Ψηφιακό Μητρώο
- Όλες οι αλλαγές στα τεκμήρια διαβίωσης – «Κούρεμα» για ακίνητα, αυτοκίνητα και σκάφη
- Dynacom Tankers (Γιώργος Προκοπίου): Πρόσθεσε άλλα τέσσερα νεότευκτα πλοία αξίας 472 εκατ. δολαρίων
