ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για “ακροδεξιό κατήφορο” που “συνεχίζεται με σπασμένα τα φρένα”, κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Αναφέρει ότι “μετά την αναζήτηση “εσωτερικών εχθρών” και ξένων δυνάμεων που δήθεν επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τώρα επικαλούνται τα ίδια επιχειρήματα μπροστά στο δράμα των προσφύγων στον Έβρο”.
Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι “ο γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος καλεί τους Έλληνες της διασποράς να κοινοποιήσουν μήνυμα σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε συνεργασία με ΜΚΟ και ξένα κράτη συνεργάζονται με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διασπείροντας τάχα fake news για τους πρόσφυγες στον Έβρο”. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι “είναι οι ίδιοι που πριν δυο ημέρες έλεγαν ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά ξαφνικά εντοπίστηκαν χθες σε ελληνικό έδαφος” και “οι ίδιοι που τις τελευταίες ημέρες επιχείρησαν να μετατρέψουν τον δημόσιο διάλογο σε έναν ακροδεξιό οχετό απαξίωσης της ανθρώπινης ύπαρξης που παραπέμπει στις σκοτεινές ημέρες δράσης της Χρυσής Αυγής”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως “τέτοιες απόψεις που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού επανέρχονται τις τελευταίες ημέρες ως το κεντρικό αφήγημα της ΝΔ”. Επιπλέον κατηγορεί τη ΝΔ ότι “δεν διστάζουν να εμπλέξουν και να διχάσουν ακόμη και τους Έλληνες της Διασποράς για να υπηρετήσουν τις άθλιες μικροκομματικές τους επιδιώξεις”.
Στους ίδιους υψηλούς τόνους ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι “οικοδομούν ένα αυταρχικό καθεστώς, απαξιώνουν τους θεσμούς και το κράτος δικαίου και κατ΄ επέκταση ξεφτιλίζουν τη χώρα σε όλο τον κόσμο. Μπροστά στα αδιέξοδα τους πουλάνε συνωμοσίες για εσωτερικούς εχθρούς”.
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι “δεν αργεί η στιγμή που μέσα από μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς απανθρωπιάς του κ. Μητσοτάκη”.
Διαβάστε επίσης
Θεοδωρικάκος: Σεβασμός στην Ελληνική Αστυνομία – Ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις συκοφαντικές επιθέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.