ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα.
Για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε, εμμένοντας στη θέση του ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης.
Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί σε πρώτο χρόνο στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.
Διαβάστε επίσης
Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη – Σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: Τι θα γίνει αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν το Κογκρέσο – Τα σχέδιά τους και τα «μπλόκα» του Τραμπ
- Wall Street: Ανάκαμψη για την τεχνολογία και κέρδη για S&P 500 και Nasdaq πριν τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών
- Εκλογές ΗΠΑ: Άρση των περιορισμών στις προειδοποιήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης προς τους εκλογικούς λειτουργούς
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 104 δολάρια το Brent, εν μέσω αβεβαιότητας για τις συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.