ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψηφιακή ασπίδα για τους ανήλικους: Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω του Gov.gr Wallet και του Kids Wallet
Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα του Gov.gr Wallet και για τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε 6.
Ετσι, όσοι πολίτες έχουν ΑΦΜ που τελειώνει από 1 έως και 6, μπορούν να «κατεβάσουν» στο κινητό τους τόσο την αστυνομική τους ταυτότητα όσο και το δίπλωμα οδήγησης. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό καθημερινά ξεκλειδώνει ακόμα ένας λήγοντας. Δηλαδή αύριο, Τρίτη, αναμένεται να αποκτήσουν πρόσβαση οι πολίτες των οποίων το ΑΦΜ τελειώνει σε 7.
Επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση της εφαρμογής προχωράει προοδευτικά με βάση το ΑΦΜ των πολιτών αλλά η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα ανά πάσα στιγμή τόσο για κινητά iPhone, όσο και για κινητά android.
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι πλέον επιτρέπεται η είσοδος στην εφαρμογή και για όσους πολίτες τα ΑΦΜ των οποίων λήγουν στον εν λόγω αριθμό.
«Το #GovgrWallet είναι πλέον διαθέσιμο και για τους πολίτες των οποίων ο ΑΦΜ τελειώνει σε 6. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το http://wallet.gov.gr»
Διαβάστε επίσης
Ξεπερνούν τα 300.000 τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί μέσω του wallet.gov.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.