ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο περνάει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, η Τζένη Μπαλατσινού.
Το νησί αποτελεί ησυχαστήριο για την ίδια, καθώς ξεφεύγει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει όμορφες και γαλήνιες στιγμές με την οικογένειά της.
Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε φωτογραφίες με τα παιδιά της.
Στη μία φωτογραφία, η Τζένη Μπαλατσινού ποζάρει με τη μεγάλη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου και τον γιο της, Μάξιμο. Η θέα από το σπίτι τους κόβει την ανάσα!
Σε άλλη εικόνα, απεικονίζεται ο ενός έτους γιος της, Παναγιώτης-Αντώνης, καρπός του έρωτά της με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.
Δείτε φωτογραφίες:

View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν
- EKT: «Πράσινο φως» υπό όρους για αύξηση του μεριδίου της γαλλικής Credit Agricole στην ιταλική Banco BPM
- Σκάνδαλο στην Κύπρο: Η σύζυγος Χριστοδουλίδη παραιτείται από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης