ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Παγκρήτια Τράπεζα προβαίνει σε διάψευση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για του κ. Σάλλα για την Τράπεζα Αττικής.
Με αφορμή δημοσιεύματα η Διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας και ο κ. Μιχάλης Σάλλας, από την πλευρά του στρατηγικού επενδυτή, δηλώνουν πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν ούτε σκοπεύουν να εκδηλώσουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την Τράπεζα Αττικής.
Τόσο η διοίκηση της Παγκρήτιας, όσο και στρατηγικός επενδυτής παραμένουν προσηλωμένοι στον επιχειρησιακό σχεδιασμό που προβλέπει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας κατά 100 εκατ. ευρώ, τη φιλική συνένωση της Τράπεζας με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και την απορρόφηση των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ο πόλεμος στο Ιράν αδειάζει τα παγκόσμια αποθέματα
- Μίλτος Τεντόγλου: Επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο – «Θα πρέπει να ρίξω δουλειά αυτές τις μέρες»
- Σκέρτσος για Μάνο: Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό για τη διακριτή τροχιά που χάραξε στα δημόσια πράγματα έως το τέλος
- Επιλογές με φαβορί, Goal και Over
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.