ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο στενό του Αρτεμισίου, μεταξύ βόρειας Εύβοιας και Φθιώτιδας βρίσκεται το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Μυρτιδιώτισσα”, που παραμένει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, με 53 επιβαίνοντες (21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα).
Στο σημείο βρίσκονται δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο, αλλά και δύο αλιευτικά που έχουν δέσει τη “Μυρτιδιώτισσα” για να μην παρασυρθεί. Στο σημείο αναμένονται δύο ρυμουλκά, προκειμένου να τραβήξουν το πλοίο στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.
Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ.
Το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 13:00 από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου με προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις πρώτες βουτιές του Λιάγκα για το 2017 (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις 9 διάσημων ανθρώπων, πριν πεθάνουν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και η Alpha Bank στηρίζουν τις MμΕ που εκπαιδεύουν το προσωπικό τους
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής ΑΝΟΞΑΛ
- Ιζαμπέλ Σνάμπελ: Αποχωρεί πρόωρα από την ΕΚΤ και ετοιμάζεται για μια ανώτερη θέση στο ΔΝΤ
- Μητσοτάκης σε 30 θεσμικούς επενδυτές στη Νέα Υόρκη: Το κόστος δανεισμού της Ελλάδας είναι χαμηλότερο από 4 χώρες του G7
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.