ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολονύχτια «μάχη» με την κακοκαιρία έδωσαν οι κάτοικοι στα Λιμενάρια και τον Ποτό Θάσου, καθώς από την ισχυρή νεροποντή πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και ξενοδοχεία και παρασύρθηκαν οχήματα.
Σύμφωνα με το kavalanews οι κάτοικοι από τις 2 τα ξημερώματα προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους από τη μανία της βροχής.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα, καθώς σημειώθηκαν πλημμύρες σε σπίτια, ξενοδοχεία, δόμους, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική για τροχαία ατυχήματα και παρασύρσεις οχημάτων από τα ορμητικά νερά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανθρωποειδές ρομπότ ξεπέρασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ στα 100 μέτρα στο Πεκίνο
- Η Ιταλία παρατείνει τη μείωση φόρου στο ντίζελ καθώς η Μελόνι πιέζεται από τις τιμές των καυσίμων
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν είχε καμία εμπλοκή στο σαμποτάζ των Nord Stream
- Σαλαμίνα: Συνελήφθη 49χρονος που προκάλεσε πυρκαγιά κάνοντας ηλεκτροκόλληση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.