ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ψέματα και υπερβολές κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε σχόλιο του ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ακολουθεί η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:
«Όπως και την περίοδο της πανδημίας, έτσι και τώρα ο κ. Τσίπρας περιοδεύει ανά την Ελλάδα διασπείροντας ψέματα και υπερβολές και χρεώνοντας στην Κυβέρνηση κάθε παγκόσμια κρίση.
Η Ελλάδα διαχειρίζεται και αυτή την κρίση στηρίζοντας, όσο καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις.
Και αυτό το πετυχαίνουμε μειώνοντας παράλληλα τους φόρους και διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας.
Ενώ ο κόσμος αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς, για τον κ. Τσίπρα «την μια μονότονην ημέραν άλλη μονότονη, απαράλλακτη ακολουθεί… και καταντά το αύριο πια σαν αύριο να μην μοιάζει».
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: Στα 54 έτη αυξάνεται η δυνατότητα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Τελευταία προειδοποίηση» στη Χαμάς να αποδεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους
- Υπ. Οικονομικών: Οι διατάξεις της ευρωπαϊκής οδηγίας για τον ΦΠΑ ενσωματώθηκαν με τον Τελωνειακό Κώδικα που ψηφίστηκε τον Ιούλιο
- Το Ιράκ σε διαπραγματεύσεις με την Exxon για αποθήκευση πετρελαίου σε Ασία και σε βασικές αγορές
- Ρουμανία: Η κυβέρνηση συνασπισμού επιβίωσε από τέσσερις συνεχόμενες προτάσεις δυσπιστίας
