ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διευθύντρια επικοινωνίας του Τζο Μπάιντεν, πιστή συνεργάτιδα από την πρώτη στιγμή του Δημοκρατικού προέδρου, θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά της προσεχώς, ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ο Λευκός Οίκος, αποχώρηση αξιοσημείωτη, τέσσερις μήνες πριν από τις κρίσιμης σημασίας ενδιάμεσες βουλευτικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Υποδιευθύντρια της ομάδας που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπάιντεν το 2020, κατόπιν διευθύντρια επικοινωνίας του Δημοκρατικού προέδρου, η 40άρα Κέιτ Μπέντινγκφιλντ θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο στα τέλη Ιουλίου «προκειμένου να περνάει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της και τα δύο μικρά παιδιά τους», ανέφερε η αμερικανική προεδρία.
«Χωρίς το ταλέντο και το πείσμα της Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να βρισκόταν ακόμη στον Λευκό Οίκο», ήταν το επαινετικό σχόλιο του Ρον Κλέιν, του γενικού γραμματέα («προσωπάρχη») της αμερικανικής προεδρίας. «Θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την προώθηση του προγράμματος του Μπάιντεν» και αφού εγκαταλείψει την ομάδα των στενών συνεργατών του, πρόσθεσε.
Οι παραιτήσεις δεν ασυνήθιστες στον Λευκό Οίκο περί τις ενδιάμεσες εκλογές. Όμως η αποχώρηση αυτής της πιο πιστής κι από τους πιο πιστούς συνεργάτες του ηγέτη των Δημοκρατικών ανακοινώθηκε καθώς αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο τελευταία για δυσλειτουργίες στην κυβέρνησή του.
Ο Λευκός Οίκος δεν έχει διευκρινίσει ποιος – ή ποια – θα τη διαδεχθεί στο καθήκον της υπεράσπισης ενός Τζο Μπάιντεν με δημοτικότητα σε ελεύθερη πτώση, που δέχεται ολοένα περισσότερες επιθέσεις από την αριστερή πτέρυγα της παράταξής του καθώς φαντάζει ανίσχυρος μπροστά στην αναίρεση του δικαιώματος στην άμβλωση σε ομοσπονδιακό επίπεδο και μπροστά στη λιτανεία των σφαγών που βυθίζουν στο πένθος την Αμερική.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο «μπλοκάρει» την πολιτική Τζο Μπάιντεν για το κλίμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.