ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πληρώματα καμπίνας της Ryanair που έχουν ως βάση τους την Ισπανία προγραμματίζουν απεργιακές κινητοποιήσεις για 12 ημέρες μέσα στον Ιούλιο, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα συνδικάτα εργαζομένων USO και SICTPLA.
Η ανακοίνωση αυτή, καθιστά πιο πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης συνθηκών χάους στα αεροδρόμια, καθώς η φετινή τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Επίσης, η ανακοίνωση έγινε κατά την τελευταία ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης των πληρωμάτων, που άρχισε την Πέμπτη, οδηγώντας την Ryanair στην ακύρωση δέκα πτήσεων σήμερα στην Ισπανία.
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Έρχεται σκληρός χειμώνας – Σενάρια για ρεύμα και φυσικό αέριο με δελτίο
Drewry: Μειώθηκαν και άλλο την προηγούμενη εβδομάδα οι ναύλοι στα κοντέινερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 46 κιλά κοκαΐνης αξίας 1,7 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά – Μεγάλη επιχείρηση των «ΔΕΟΣ»
- VIP tables στο Live Casino – Εμπειρία πολυτέλειας ή απλό marketing;
- Η Kaizen Gaming και το «The Collective» ενώνουν εργαζόμενους από 9 χώρες για σχεδόν 1.000 ώρες εθελοντικής προσφοράς
- Νίκη Κεραμέως: Ανάχωμα στην ακρίβεια η αύξηση μισθών μέσω Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.