ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κρεσέντο προκλητικότητας συνεχίζει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα παραβιάζει τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας με τίτλο «Απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ» αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος σκοπεύει να καταγγείλει την Ελλάδα ενώπιον όλων των μελών Συμμαχίας για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών.
Μάλιστα, η Sabah κάνει λόγο για «προκλητικές επισκέψεις του υφυπουργού Άμυνας της Ελλάδας» τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται.
Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος θα θέσει στη Σύνοδο το θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας, οι οποίες όπως ισχυρίζεται η Τουρκία, στηρίζουν την τρομοκρατία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα έργα του Flyover Χατζηδάκης και Δήμας: Στο 30% η πρόοδος της κατασκευής
- Ξάνθη: Συνελήφθη άνδρας που κατηγορείται για 11 εμπρησμούς από πρόθεση
- Νίκος Δένδιας: Η Ατζέντα 2030 υπηρετεί τη μετάβαση των ΕΔ στη νέα εποχή
- Σοφία Ζαχαράκη: Σε 30 σχολεία ξεκινά από φέτος πιλοτικό πρόγραμμα για την προστασία από τα fake news
