ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μιχαΐλο Ποντολιάκ, σύμβουλος του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απέρριψε σήμερα τα τελευταία σχόλια από τη Ρωσία ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών με το Κίεβο, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια εξαπάτησης της διεθνούς κοινότητας».
Η Ρωσία, ανέφερε ο Ποντολιάκ σε διαδικτυακή ανάρτησή του, θέλει να δώσει την εντύπωση ότι είναι έτοιμη για διάλογο ενώ ετοιμάζεται «να μαχαιρώσει πισώπλατα» την Ουκρανία.
Το Κίεβο σίγουρα θα επέστρεφε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά μόνο την κατάλληλη χρονική στιγμή, συμπλήρωσε.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Έτοιμη να εργαστεί η Ουκρανία για να γίνει πλήρες μέλος της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη