ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα αρραγούς ενότητας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά από την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος δήλωσε :
«Εύχομαι το Φως της Χριστιανοσύνης που είναι, ταυτοχρόνως, φως της Πίστης μας αλλά και φως του Πολιτισμού μας, να οδηγεί τα βήματά μας, τα βήματα της Ευρώπης, τα βήματα της Ανθρωπότητας, στο δρόμο της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της καταξίωσης του Ανθρώπου.
Ειδικότερα για την Πατρίδα μας και το Έθνος μας, εύχομαι η ανέσπερη λάμψη των Φώτων να καταυγάζει, ως φάρος αρραγούς ενότητας, τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας στον κοινό ιερό αγώνα όλων μας για να ξεπεράσουμε την βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση και για να υπερασπισθούμε στο ακέραιο τα Εθνικά μας Δίκαια».
Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε παραστεί στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε πόσα θα πληρώσουμε φέτος σε ασφαλιστικές εισφορές, χάρη στις… αλχημείες του νόμου Κατρούγκαλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πέτρος Παππάς: Η Star Bulk εξασφάλισε ναύλωση για το Peloreus σε πολύ καλή τιμή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη