ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Οι δυτικές χώρες πρέπει να προετοιμαστούν για έναν μακροχρόνιο «πόλεμο φθοράς» στην Ουκρανία, προειδοποίησε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ από την Ουάσινγκτον, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι μακροπρόθεσμα. Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο πόλεμος αυτός έχει γίνει πλέον ένας πόλεμος φθοράς», τόνισε ο Στόλτενμπεργκ σε δημοσιογράφους.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Οι φιλορώσοι της Ζαπορίζια «εθνικοποιούν» περιουσιακά στοιχεία του Ουκρανικού κράτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Φον ντερ Λάιεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ – «Ικανοποιητική πρόοδος για επικύρωση της συμφωνίας ΕΕ–ΗΠΑ»
- Χρηματιστήριο: Ιστορικό υψηλό με το καλημέρα η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, κοιτάζει και τα €19 η ΔΕΗ!
- Eurobank: Τρία θετικά reports, τιμές στόχοι έως €5 και σήμα για ανοδικό ρίσκο στα έσοδα
- TSMC: Άλμα πωλήσεων 17,5% έφερε η εκρηκτική άνοδος της Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.