Menu
0.13%
Τζίρος: 230.78 εκατ.

Εμπορικό «άνοιγμα» της Sunlight Group στη ναυπηγική βιομηχανία της Κίνας μέσω της Lehmann Marine

Media

Τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 – Διακόπηκε το Πρωινό

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, παρουσιαστές της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1
Comments

Αναστάτωση προκάλεσε τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος προειδοποίησε για ύπαρξη βόμβας στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 11:10 το πρωί της Τρίτης με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή Το Πρωινό που ήταν στον αέρα.

1

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του σταθμού βγήκαν έξω από το κτήριο μέχρι να ενημερωθούν αν πρόκειται για φάρσα, ενώ «κόπηκε» και η κανονική ροή του προγράμματος καθώς αυτή τη στιγμή προβάλλεται η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», αντί της πρωινής εκπομπής.

Ο άγνωστος έδωσε χρονικό μόλις 10 λεπτά. Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για φάρσα. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σημείο.

Από το Instagram Story του Γιώργου Λιάγκα
Από το Instagram Story του Γιώργου Λιάγκα

Διαβάστε επίσης:

Εκτός Υπηρεσίας: Ποια είναι η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου από CEO της ΕΡΤ – Το επόμενο βήμα σε μεγάλο τηλεοπτικό οργανισμό
Όμιλος Κυριακού: Νέος αντιπρόεδρος στην Ελλάδα ο Νίκος Νικολακόπουλος
To νέο στοίχημα του Αλαφούζου, το ντέρμπι Βουγιουκλάκη-Μανιατάκου στην ΕΡΤ, που ποντάρει ο Ιβάν Σαββίδης, το νέο αθλητικό του Σκάι και Αδαμαντία vs Βελίκα
3.232.703 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League
Η μάχη της ΕΡΤ, το «καρφί» του Οικονόμου για Σκάι, τι site βλέπει ο Αλαφούζος, ανατροπές στην Audiomax, και μια βραδιά Voice αφιερωμένη στον «Μαζώ»
Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice