ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ισχυρό λόμπι των όπλων NRA απαλλάχθηκε σήμερα από κάθε ευθύνη για τη φρικτή σφαγή στο Τέξας, καταγγέλλοντας “την πράξη ενός μεμονωμένου και διαταραγμένου εγκληματία”.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που δήλωσε “αηδιασμένος και κουρασμένος” από αυτές τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με πυροβολισμούς, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης: “Πότε, για τ’ όνομα του Θεού, θα ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στο λόμπι των όπλων;”
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Morgan Stanley για Metlen: Ευκαιρία η μετοχή μετά την πτώση – Στα €55 η τιμή στόχος
- Περιφέρεια Αττικής: 16,7 εκατ. ευρώ για την υπογειοποίηση στο δήμο Ηρακλείου
- Τουρκία: Έντονη αντίδραση για τα Patriot στην Κάρπαθο – Επικαλείται τις συνθήκες Λωζάνης και Παρισίων – «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα»
- Ιράν: Έτοιμο για τερματισμό του πυρηνικού προγράμματος αν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση από τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.