ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο δήλωσε σήμερα ότι η χώρα του εξετάζει το ιταλικό σχέδιο για ειρήνευση στην Ουκρανία.
Ο Ρουντένκο πρόσθεσε ότι η Μόσχα θα απαντήσει όταν αναλύσει επαρκώς την όλη αυτή ιταλική πρόταση.
Υπενθυμίζεται ότι το ιταλικό σχέδιο ειρήνευσης βασίζεται σε τέσσερα κύρια σημεία, με ιδιαίτερο βάρος στην κατάπαυση του πυρός, στην ουδετερότητα της Ουκρανίας και την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε καθεστώς αυτονομίας του Ντομπάς και της Κριμαίας και -τέλος- στην υπογραφή μιας νέας συμφωνίας για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ευρώπη.
Διαβάστε επίσης
Ρόμπερτ Χάμπεκ: Ο κόσμος κινδυνεύει με αποσταθεροποίηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.