ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 3 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 29, στη Θεσσαλία από 8 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 27, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο, σε προοδευτική εξασθένηση, θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 Μποφόρ έως το μεσημέρι και περαιτέρω εξασθένηση στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.
Διαβάστε επίσης:
Ο Έλον Μασκ αρνείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά αεροσυνοδό
Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι
Αγία Παρασκευή: 15χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι 14χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Μπέτσης: Ποινική δίωξη για τον πρόεδρο του Ατρομήτου για τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες
- Μεγάλη εβδομάδα για τις ευρωπαϊκές τράπεζες μετά το 24ωρο του τρόμου – Τι φοβούνται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
- Άκης Σκέρτσος: Το Μνημείο ως πεδίο ενός κοινού μέλλοντος
- Μητσοτάκης: Συνεργασία μεσογειακών χωρών και σχήμα 5Χ5 στην ατζέντα του για τη σύνοδο MED9 στην Σλοβενία
