ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας ενέκρινε σήμερα το μεσημέρι την πρόταση για υποβολή αιτήματος ένταξης της χώρας στη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ, με 188 ψήφους υπέρ και 8 κατά, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Μάτι Βανχάνεν.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα την ιστορική αίτηση για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ υπέγραψε η Σουηδή υπουργός Εξωτερικών, Αν Λίντε.
Λαβρόφ: «Δεν κάνει μεγάλη διαφορά» η ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.