• LIFE&STYLE

    Γέννησε σε συναυλία των Metallica την ώρα που έπαιζαν το Enter Sandman

    • NewsRoom
    Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica

    Τζέιμς Χέτφιλντ


    Ένα πρωτοφανές γεγονός έλαβε χώρα σε συναυλία των Metallica στη Βραζιλία, όταν μία έγκυος γυναίκα γέννησε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο.

    Το συμβάν έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά τη διάρκεια συναυλίας του χέβι μέταλ συγκροτήματος Metallica. Αν και ετοιμόγεννη, καθώς βρισκόταν στην 39η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, η Joice M. Figueiro αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία από τις τελευταίες της εξόδους πριν τον ερχομό του μωρού της.

    Το μωρό, όμως, φαίνεται πως ήταν ανυπόμονο και αποφάσισε να έρθει στον κόσμο την ώρα που η κοπέλα απολάμβανε τη συναυλία.

    Γιατροί που βρίσκονταν στον χώρο επιχείρησαν να την μεταφέρουν σε κοντινό νοσοκομείο, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν θα προλάβαιναν, την κράτησαν εκεί και το αγοράκι γεννήθηκε την ώρα που το «θρυλικό» συγκρότημα έπαιζε το Enter Sandman στις 23.15 το βράδυ τοπική ώρα.

    «Σε κάθε συναυλία που πηγαίνω πάντα κάτι συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, η μητέρα και ενημέρωσε ότι το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία του.

    Η γυναίκα λέει μάλιστα ότι το εισιτήριο για τη συναυλία το είχε αγοράσει πριν από τρία χρόνια, αλλά τότε είχε ακυρωθεί όταν ο James Hetflield είχε μπει στην αποτοξίνωση.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Η ανάρτηση της κοπέλας που γέννησε στη συναυλία των Metallica
    Η ανάρτηση της κοπέλας που γέννησε στη συναυλία των Metallica

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Metallica δώρισαν 250.000 δολάρια για την κατασκευή του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου παίδων στη Ρουμανία

    Αλέξης Γεωργούλης: Μένει σπίτι και παίζει Metallica μπροστά στο τζάκι (video)

    Η «αλφαβήτα» των Metallica



    ΣΧΟΛΙΑ