ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή ο συνδικαλιστής ναυτικός Νώντας Ρούφης, ο οποίος ήταν ναυτολογημένος ως Λοστρόμος στη θαλαμηγό ΜΙΝΕΡΒΑ που βρισκόταν για επισκευή στην Ελευσίνα.
Όπως αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών, ο Νώντας Ρούφης διετέλεσε τα τελευταία 15 χρόνια τακτικό και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ.
Ήταν 55 χρονών, για πολλά χρόνια δούλεψε σε πλοία της Ακτοπλοΐας, ήταν ιδιαίτερα φιλικός και αγαπητός με τους συναδέλφους, οργανώθηκε στην ΠΕΝΕΝ (1994), είχε συνεχή και συνεπή παρουσία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.
Η ΠΕΝΕΝ σε συνεργασία με την οικογένειά του διερευνά τις συνθήκες θανάτου του μέσα στο πλοίο που ήταν ναυτολογημένος.
Διαβάστε επίσης:
Εμμανουήλ Τσικαλάκης: Οι έλεγχοι θα γίνουν σε όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Υψηλά για ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ, ΔΑΑ, ΕΛΠΕ, Optima, υψηλό 17 ετών ο δείκτης, ένα rebalancing κάθε μέρα
- ΗΠΑ: Η μεγαλύτερη αύξηση των καταναλωτικών δαπανών εδώ και έναν χρόνο – Άνοδος 0,2% στον δομικό PCE
- NYT: Η Meta «βαφτίζει» τα AI data centers σε πειραματικές υποδομές και κερδίζει δισεκατομμύρια
- Ρωσία: Οι προειδοποιήσεις περί χρήσης πυρηνικών αποτελούν μια υπενθύμιση σε «θερμοκέφαλους» Ευρωπαίους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.