ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Κυριακή 1 Μαΐου η 8χρονη η οποία έχασε το δάχτυλο της ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά του δήμου Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η πορεία της αποκατάστασης του δαχτύλου του μικρού κοριτσιού είναι σταθερή ωστόσο οι γιατροί θέλουν να βεβαιωθούν ότι η επέμβαση έχει πετύχει.
«Οι επισκέψεις των γιατρών στο δωμάτιο της μικρής συνεχίζονται ανά 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας» τόνισε στο GRTimes, η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.
Σχετικά με το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο η 8χρονη, η κα. Πακιρτζίδου συνέχισε λέγοντας πως «αυτό θα κριθεί ίσως και κατά τη σημερινή ημέρα, μιας και οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν η μικρή είναι σε θέση να βγει από το νοσοκομείο εντός αυτής της εβδομάδας».
Να θυμίσουμε πως αρχικά υπήρχε πρόβλεψη από την περασμένη εβδομάδα, πως λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του κοριτσιού, αναμενόταν να πάρει εξιτήριο έως την Τρίτη (10/5).
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα στον Αξιό ποταμό
Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με δύο τραυματίες στη Μουδανιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά
- Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ Αμπελικάκης: Ανάμεσα σε αγίους, μαφιόζους και «βρόμικα» ράσα της Κρήτης
- Ολυμπιακός: Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέτρεψε την ακαδημία ποδοσφαίρου σε χρυσωρυχείο
- Trade Estates: Στις ράγες οι επενδύσεις των 250 εκατομμυρίων – Ποια έργα καθυστερούν
