ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι πιστεύει τώρα ο Buffett, η έκπληξη σε Eurobank, ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha, δείπνο ΚΜ-Στουρνάρα, πότε κλείνει το deal Φωτακίδη – Γουάτσα, το road show του Εξάρχου, πότε ανακοινώνει κόμμα ο Σαμαράς, ποιος τραπεζίτης πήρε yacht 103 μέτρων, τι θα γίνει στο One&Only και μια hot (πολύ hot) ιστορία σε εφοπλιστική βίλα της Μυκόνου
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι επιταχυντής του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας, της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Όραμά μας για την επόμενη δεκαετία είναι να παγιώσουμε τη θέση μας ως κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Για να διασφαλιστεί η ανάκαμψη της χώρας μας μακροπρόθεσμα, χρειάζονται κορυφαίες ψηφιακές υποδομές. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην ανάπτυξη των δικτύων του μέλλοντος, φτιάχνοντας το περιβάλλον στο οποίο θα αναπτυχθεί η ψηφιακή οικονομία. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τη χώρα μας και να συμβάλλουμε καταλυτικά στην «Ελλάδα 2.0», την Ελλάδα της νέας εποχής.
Τα τελευταία χρόνια, η αλλαγή έχει γίνει η νέα κανονικότητα. Και τη χρονιά που πέρασε, ζήσαμε απότομες αλλαγές και αντιμετωπίσαμε νέες προκλήσεις, γεωπολιτικές και μακροοικονομικές, με τον πληθωρισμό να επηρεάζει το κόστος μας, ιδίως για ενέργεια, αλλά και το διαθέσιμο εισόδημα των πελατών μας. Έχοντας επενδύσει την περασμένη δεκαετία στο μετασχηματισμό του Ομίλου, σε έναν σύγχρονο, ευέλικτο πάροχο ψηφιακών υπηρεσιών, και έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία αλλεπάλληλες κρίσεις, ο ΟΤΕ είναι σήμερα πιο έτοιμος από ποτέ για να απαντήσει στις νέες προκλήσεις και να παραμείνει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Το στρατηγικό σχέδιο του ΟΤΕ προς το 2030 βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Πελάτες, Δίκτυα και Λειτουργίες.
Πέρα από τις όποιες ψηφιακές υπηρεσίες σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι επενδύσεις στα δίκτυα. Χτίζουμε συστηματικά τις υποδομές που στηρίζουν αυτό το τεχνολογικό οικοσύστημα. Ο όμιλος ΟΤΕ την τελευταία δεκαετία έχει επενδύσει περισσότερα από 5 δισ. ευρώ σε δίκτυα και δεσμεύεται για επενδυτικό πλάνο ύψους 3 δισ. ευρώ έως το 2027.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: «Οι επαφές είναι επωφελείς» – Ξεκινούν οι συνομιλίες με τους Γουίτκοφ και Κούσνερ
- Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Τανάγρα – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Στα 400 ευρώ η ενίσχυση των συνταξιούχων – Ποιοι θα πάρουν τα επιπλέον 100 ευρώ
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τρίτεκνες οικογένειες: Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ – Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ το επίδομα για κάθε επιπλέον παιδί στους πολύτεκνους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.