ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «αγώνας» του «πόθεν έσχες» καλά κρατεί και στο «παιχνίδι» έρχεται να προστεθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος παρουσίασε καταθέσεις ύψους 294.124,54 ευρώ σε 8 τραπεζικούς λογαριασμούς, τόσο προσωπικούς όσο και κοινούς με τη σύζυγο και τα παιδιά του.
Ειδικότερα, τα εισοδήματα του κ. Αποστόλου κατά το έτος 2014 διαμορφώθηκαν σε 106.479,23 ευρώ, εκ των οποίων, τα 57.472,73 αφορολόγητα.
Ωστόσο, την προσοχή τραβάει ο αστερίσκος, που χρησιμοποιεί ο ίδιος για να δηλώσει στη στήλη των εισοδημάτων «ζημία φορολ. Έτους για τη σύζυγο του υπόχρεου 77,60ευρώ».
Η ακίνητη περιουσία του κ. Αποστόλου περιλαμβάνει 4 ακίνητα, μεταξύ των οποίων, μία κατοικία εμβαδού 188τμ και ένα γραφείο 118τμ.
Από την άλλη, το χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων και μετοχών, η αξία κτήσης του ήταν της τάξεως των 32.647 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Βαρουφάκης: Ο συλλέκτης μηχανών με τις καταθέσεις στο εξωτερικό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Παπαδημητρίου – Ρ. Αντωνοπούλου: Το «χρυσό» ζευγάρι της κυβέρνησης με καταθέσεις 3 εκατ. δολ.
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Κατρούγκαλος: Καταθέσεις 280.000 ευρώ στο «πόθεν έσχες». Μυστήριο με δικηγορική εταιρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fiat Grande Panda: Ασφαλές και στιβαρό
- Ποια είναι η Suez International με την οποία προχώρησε σε συμφωνία η Aktor για τη διαχείριση υδάτων
- Warner Bros.: «Σφήνα» η Ancora στο deal με τη Netflix με απόκτηση μεριδίου $200 εκατ.
- Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Στις 27/2 τα επιδόματα Φεβρουαρίου – Πρόωρη διαθεσιμότητα στα ΑΤΜ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.