Με ειδική πτήση της AEGEAN το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα.
Ειδικότερα το αεροσκάφος Α320neo της AEGEAN που θα μεταφέρει το Άγιο Φως και ολιγομελή διπλωματική αποστολή αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας στις 18:00. Στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί με τα αεροσκάφη της AEGEAN και τις Olympic Air και σε 7 επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας, τόσο με προγραμματισμένες όσο και με έκτακτες ειδικές πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για το σκοπό αυτό.
Συγκεκριμένα, το Μ. Σάββατο το πρόγραμμα των προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα διαμορφωθεί ως εξής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα: Πιστοποίησε τη «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.» σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2022
- ΥΠΑΝ: Τα 12 σημεία από το νομοσχέδιο για την καταναλωτική πίστη – Πώς ωφελούνται οι δανειολήπτες
- Χρηματιστήριο: Με +2% ο ΑΔΜΗΕ, ανεβάζει στροφές η Πειραιώς
- Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος: Με 4 άρθρα «ανοίγει» τις εργασίες της – Στο επίκεντρο οι προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.