ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών εξασφαλίζοντας το 55,5% των ψήφων απέναντι στην Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Ipsos-Sopra Steria για τα France Info και Le Parisien-Aujourd’hui En France.
Η συμμετοχή στην ψηφοφορία αναμένεται να φθάσει το 72%.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 14-16 Απριλίου.
Διαβάστε επίσης
Επιχείρηση «κατάκτησης» της Μασσαλίας από τον Μακρόν
Λεπέν: Χαρακτηρίζει τον Μακρόν τον πιο «αυταρχικό» πρόεδρο που είχε ποτέ η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή για τη μέγιστη έκπτωση 4%
- Τραμπ: «Παραμένει σε ισχύ η εκεχειρία με το Ιράν»
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $100 το brent μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στο Ιράν – «Θα το πληρώσουν ακριβά αν δεν υπογράψουν συμφωνία», προειδοποιεί ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.