ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι λέξεις «έχουν νόημα» και στο ερώτημα, αν υφίσταται γενοκτονία στην Ουκρανία, «θα πρέπει να απαντήσουν οι νομικοί και όχι οι πολιτικοί», δήλωσε απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση ο Εμανουέλ Μακρόν, σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχθηκε από τον Ουκρανό ομόλογό του επειδή δεν θέλησε να περιγράψει τη ρωσική επίθεση ως «γενοκτονία».
«Η Γαλλία είναι η χώρα που περισσότερο, μεταξύ του 2010 και του 2014, βοήθησε την Ουκρανία να εξοπλιστεί για να αμυνθεί», υπογράμμισε ο Μακρόν τονίζοντας τη σημασία της «αποφυγής της κλιμάκωσης του πολέμου».
«Στείλαμε δικαστές και αστυνομικούς για να βοηθήσουν την Ουκρανία να τεκμηριώσει τα εγκλήματα πολέμου», είπε τέλος ο Μακρόν.
Διαβάστε επίσης:
Θρίλερ με το Moskva: Βυθίζεται λέει το Κίεβο – Το διαψεύδει η Ρωσία
Η Ρωσία απειλεί: Πυρηνικά στη Βαλτική, αν μπουν στο ΝΑΤΟ Σουηδία και Φινλανδία
Λεπέν: Χαρακτηρίζει τον Μακρόν τον πιο «αυταρχικό» πρόεδρο που είχε ποτέ η χώρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεντάγωνο: Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΑ σχετικά με τα Patriot στην Κάρπαθο
- Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Γεύμα προς τιμήν της Πριγκίπισσας Άννας
- UNESCO: Βαθιά ανησυχία για τη μακροχρόνια εκκρεμότητα στην επίλυση του ζητήματος των Γλυπτών του Παρθενώνα
- ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών Τούλσι Γκάμπαρντ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.