ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. ΝΝΔ των Καλών Λιμένων Ηρακλείου, εντός της θάλασσας, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν 19,5 χλμ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: Αντί να κάνει βίντεο για τη μαύρη επέτειο του δημοψηφίσματος, κάνει εναντίον της ΝΔ
- Alpha Bank: Από τη στρατηγική ανάπτυξης έως την κοινωνική προσφορά – Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Ιουνίου
- F1 Βρετανία: Νίκη Λεκλέρ
- Μεγάλη φωτιά στην Οινόη Μάνδρας: Στάλθηκε 112, επιχειρούν 210 πυροσβέστες και 29 εναέρια μέσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.