ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρώτη παραίτηση για το partygate στη Βρετανία μετά από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντέιβιντ Γόλφσον, που συμμετείχε στα πάρτυ σην Ντάουνινγκ Στρίτ εν μέσω lockdown, υπέβαλε την παραίτησή του, πράγμα που αυξάνει την πίεση προς τον Τζόνσον, την παραίτηση του οποίου ήδη ζητούν οι τοπικοί πρωθυπουργοί της Σκοτίας και της Ουαλίας.
Στο γράμμα της παραίτησης, ο Γόλφσον εξαπολύει «ομοβροντία» κατά του Τζόνσον γράφγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι απλώς ένα ερώτημα σχετικά με το συνέβη στην Ντάουνινγκ Στριτ, υπό την καθοδήγησή σας. Είναι επίσης, η επίσημη αντίδραση σε αυτό που συνέβη. Καθώς δεν μοιραζόμαστε προφανώς την ίδια θεώρηση σε αυτά τα θέματα, πρέπει να σας ζητήσω να δεχθείτε την παραίτησή μου».
Διαβάστε επίσης
Νέα επικοινωνία Μπάιντεν-Τζόνσον για την στήριξη της Ουκρανίας
Βρετανία-partygate: Ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε στα ερωτήματα της αστυνομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Amazon και Apple σε αντίθετες τροχιές: Άλμα 14% για τη μία, «βουτιά» 9% για την άλλη
- Bloomberg για πυρκαγιές στην Ελλάδα: Μάχη με τις φλόγες στα ηπειρωτικά, Κρήτη και Πάρο – Οι θυελλώδεις άνεμοι καθηλώνουν τα εναέρια μέσα
- Wall Street: Ισχυρή άνοδος με ώθηση από Amazon και Microsoft – Άλμα 1,66% για τον S&P 500
- Spitogatos: Ράλι με οδηγό τη ζήτηση – Πού ανεβαίνουν έως και 20% οι τιμές στις εξοχικές κατοικίες το β΄τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.