ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αυστριακός καγκελάριος Καρλ Νεχάμερ θα γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που θα συναντήσει τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα αύριο, Δευτέρα, μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή καγκελαρία στη Βιέννη.
“Πηγαίνει εκεί έχοντας ενημερώσει το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι” για να ενθαρρύνει τον διάλογο, διευκρίνισε εκπρόσωπος του καγκελαρίου, ο οποίος ήταν στην Ουκρανία χθες, Σάββατο και συνάντησε τον πρόεδρο Ζελένσκι.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Τουλάχιστον 1.200 πτώματα έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή του Κιέβου
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν το αεροδρόμιο της πόλης Ντνίπρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Χούθι υποστηρίζουν πως χτύπησαν ξανά εγκαταστάσεις της Aramco και το αεροδρόμιο στο Ριάντ
- ΥΠΕΞ: Υποκριτικό η Τουρκία να παραδίδει μαθήματα θρησκευτικής ελευθερίας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα
- Επικοινωνία Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Σινά: Ιστορικής σημασίας η συμφωνία με την Αίγυπτο για τη Μονή
- Βέλγιο: Νέες συγκρούσεις νεαρών διαδηλωτών με αστυνομικούς στις Βρυξέλλες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.